ワキシコーンスターチの老化に関する研究 A Study on the Retrogradation of Waxy Corn Starch

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著者

    • 山崎 偉三雄 YAMAZAKI Isao
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University
    • 二口 誠 FUTAKUCHI Makoto
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University
    • 小野 慎 [他] ONO Shin
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University
    • 吉村 敏章 YOSHIMURA Toshiaki
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University
    • 森田 弘之 MORITA Hiroyuki
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University
    • 高井 潤子 TAKAI Junko
    • 富山大学工学部化学生物工学科 Department of Chemical and Biochemical Engineering, Faculty of Engineering, Toyama University

収録刊行物

  • 日本化学会誌 : 化学と工業化学 = Journal of the Chemical Society of Japan : chemistry and industrial chemistry  

    日本化学会誌 : 化学と工業化学 = Journal of the Chemical Society of Japan : chemistry and industrial chemistry 1996(5), p.477-482, 1996-05-10 

    日本化学会

参考文献:  12件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002006634
  • NII書誌ID(NCID)
    AN00186595
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    03694577
  • NDL 記事登録ID
    3960241
  • NDL 雑誌分類
    ZP1(科学技術--化学・化学工業)
  • NDL 請求記号
    Z17-659
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL 
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