食用高分子物質の熱溶融

この論文をさがす

著者

収録刊行物

  • 熱物性 : Japan journal of thermophysical properties

    熱物性 : Japan journal of thermophysical properties 9(1), 36-41, 1995-01-31

参考文献:  15件中 1-15件 を表示

  • <no title>

    FRANKS F.

    Water Relationships in Foods, 1991

    被引用文献1件

  • <no title>

    SLADE L.

    Fronttiers in Carbohydrate Research-1 : Food Applications, 1989

    被引用文献1件

  • <no title>

    檜作進

    澱粉ハンドブック, 1975

    被引用文献1件

  • <no title>

    SLADE L.

    Protein Quality and The Effects of Processing, 1989

    被引用文献2件

  • <no title>

    LEVINE H.

    Water and Food Quality, 1989

    被引用文献1件

  • <no title>

    SLADE L.

    Protein Quality and The Effects of Processing, 1989

    被引用文献2件

  • <no title>

    LIM J. K.

    J. Fac. Agr., Kyushu Univ. 33[3. 4], 195-201, 1989

    被引用文献1件

  • <no title>

    LIM J. K.

    "ph. D. Thesis" Faculty of Agriculture, Kyushu University, 1989

    被引用文献1件

  • <no title>

    SLADE L.

    Industrial Polysaccharides, 1984

    被引用文献1件

  • <no title>

    林信行

    FFIジャーナル (155), 45-51, 1993

    被引用文献1件

  • <no title>

    ZOBEL F. R.

    Proceedings of 45th Annual Meeting of American Association of Cereal Chemists, 1960

    被引用文献1件

  • <no title>

    高橋彰

    高分子物性と分子構造, 1973

    被引用文献1件

  • <no title>

    FUJIO Y.

    Inter. J. of Food Sci. and Technol. 26, 45-51, 1991

    被引用文献1件

  • <no title>

    FUJIO Y.

    Cereal Chemistry 66(4), 268-270, 1989

    被引用文献1件

  • Development and Evaluation of an Extrusion Viscometer for Polymer Melt

    Hayashi Nobuyuki , Hayakawa Isao , Fujio Yusaku

    九州大学農学部紀要 35(1/2), 73-79, 1990-12

    機関リポジトリ 被引用文献1件

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002394779
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10064743
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    REV
  • ISSN
    0913946X
  • データ提供元
    CJP書誌 
ページトップへ