Comparison of Three Chromatographic Systems for Determination of Organic Acids in Wine

この論文をさがす

著者

    • DING Ming-yu
    • Department of Chemistry and Biotechnology, Faculty of Engineering, Yamanashi University
    • KOIZUMI Hitoshi
    • Department of Chemistry and Biotechnology, Faculty of Engineering, Yamanashi University
    • SUZUKI Yoshihito
    • Department of Chemistry and Biotechnology, Faculty of Engineering, Yamanashi University

収録刊行物

  • Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry  

    Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry 11(2), 239-243, 1995-04-10 

参考文献:  22件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002405064
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10500785
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09106340
  • データ提供元
    CJP書誌 
ページトップへ