Enzymatic Determination of Gallotannin in Green-Tea Infusions by a Photometric Flow-Injection Analytical Method

この論文をさがす

著者

    • CHEN Richie L. C.
    • Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyushu University
    • MATSUMOTO Kiyoshi
    • Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyushu University

収録刊行物

  • Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry

    Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry 11(5), 777-780, 1995-10-10

参考文献:  7件中 1-7件 を表示

  • <no title>

    HAGERMAN A. E.

    J. Chem. Ecol. 15, 1795, 1989

    被引用文献1件

  • <no title>

    NAKAGAWA M.

    Bull. Tea Res. Stn. Minist. Agric. For. 6, 65, 1970

    被引用文献1件

  • <no title>

    OKADA F.

    Study Tea 42, 47, 1971

    被引用文献1件

  • <no title>

    BHATIA I. S.

    J. Sci. Food Agric. 19, 535, 1968

    被引用文献1件

  • <no title>

    THIES M.

    Mikrochim. Acta 1973, 809

    被引用文献1件

  • <no title>

    INOUE K. H.

    Anal. Biochem. 169, 363, 1988

    被引用文献1件

  • <no title>

    MOLE S.

    Oecologia 72, 137, 1987

    被引用文献1件

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002406538
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10500785
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09106340
  • データ提供元
    CJP書誌 
ページトップへ