Microbial Sensor for Estimating Organic Acids in Wine

この論文をさがす

著者

    • UKEDA Hiroyuki
    • Department of Bioresources Science, Faculty of Agriculture, Kochi University
    • YAMAMOTO Nobuya
    • Department of Bioresources Science, Faculty of Agriculture, Kochi University
    • KUSUNOSE Hirozo
    • Department of Bioresources Science, Faculty of Agriculture, Kochi University

収録刊行物

  • Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry  

    Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry 11(6), 941-945, 1995-12-01 

参考文献:  12件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002406984
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10500785
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09106340
  • データ提供元
    CJP書誌 
ページトップへ