Selective Biosensing of L-Lysine by a Low-Temperature Flow-Injection Technique Using an Immobilized Lysine Oxidase Reactor

この論文をさがす

著者

    • CHEN Richie L. C.
    • Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyushu University
    • LEE Mei-Hwei
    • Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyushu University
    • MATSUMOTO Kiyoshi
    • Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kyushu University

収録刊行物

  • Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry  

    Analytical sciences : the international journal of the Japan Society for Analytical Chemistry 12(1), 87-90, 1996-02-10 

参考文献:  20件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002407499
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10500785
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09106340
  • データ提供元
    CJP書誌 
ページトップへ