高圧食品開発物語(その2) -炊飯性に優れた加工玄米の製造方法- Story of Development of High-Pressure Processed Foods, Part 2 -A method of producing rapidly cookable processed unpolished rice-

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抄録

Whole-rice foods are well known to be beneficial for health. This is a story the development of our processed unpolished rice with excellent cookability, openly disclosing our failures in the course of these development. Our experience will hopefully be useful for any kind of rice research in the future.

収録刊行物

  • 高圧力の科学と技術 = The Review of high pressure science and technology  

    高圧力の科学と技術 = The Review of high pressure science and technology 6(3), 182-186, 1997-08-20 

    The Japan Society of High Pressure Science and Technology

参考文献:  11件

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被引用文献:  2件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002848769
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10452913
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    OTR
  • ISSN
    0917639X
  • NDL 記事登録ID
    4314838
  • NDL 雑誌分類
    ZP1(科学技術--化学・化学工業)
  • NDL 請求記号
    Z17-1589
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL  J-STAGE 
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