高圧食品開発物語(その3) -低アレルゲンご飯および米パンの開発- Story of Development of High-Pressure Processed Foods, part 3 -A method of development of low allergenic cooked rice and bread-

この論文にアクセスする

この論文をさがす

著者

抄録

The number of patients suffering from food allergies in Japan has recently shown an increace. In addition to egg, milk, and soybean allergies, an increase in cereal allergies from rice, which is the main staple in the Japanese diet, and from wheat is creating important social problems which do not affect just the patient and the patient's family. Accordingly, we would like to discuss the development of low allergenic cooked rice and low allergenic rice bread made from rice which has had the allergens removed by means of high pressure.

収録刊行物

  • 高圧力の科学と技術 = The Review of high pressure science and technology  

    高圧力の科学と技術 = The Review of high pressure science and technology 6(4), 236-241, 1997-11-01 

    The Japan Society of High Pressure Science and Technology

参考文献:  11件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

被引用文献:  2件

被引用文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10002848875
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10452913
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    OTR
  • ISSN
    0917639X
  • NDL 記事登録ID
    4367808
  • NDL 雑誌分類
    ZP1(科学技術--化学・化学工業)
  • NDL 請求記号
    Z17-1589
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL  J-STAGE 
ページトップへ