HACCPによる食品の衛生管理 The Application of HACCP for Control of Food Safety Hazards

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収録刊行物

  • エアロゾル研究 = Journal of aerosol research

    エアロゾル研究 = Journal of aerosol research 15(1), 14-19, 2000-03-20

    日本エアロゾル学会

参考文献:  3件中 1-3件 を表示

  • <no title>

    Codex Alimentarius Commission

    Recommended International Code of Practice-General Principles of Food Hygiene, 1997

    被引用文献1件

  • <no title>

    Codex Alimentarius Commission

    Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system and Guidelines for Its Application, 1997

    被引用文献1件

  • <no title>

    Codex Alimentarius Commission

    Plinciples for the Establishment and Application of Microbiological Criteria for Foods, 1997

    被引用文献1件

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10004667919
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10041511
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09122834
  • NDL 記事登録ID
    5325674
  • NDL 雑誌分類
    ZP5(科学技術--化学・化学工業--化学工学)
  • NDL 請求記号
    Z17-1062
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL  J-STAGE 
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