Dynamic Viscoelastic Behavior of Rice Starch Suspension on the Gelatinization Process
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Dynamic Viscoelastic Behavior of Rice S
- 米澱粉サスペンションの糊化過程における動的粘弾性挙動
Search this article
Abstract
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- 応用糖質科学
-
応用糖質科学 43 (4), 541-543, 1996-12
東京 : 日本応用糖質科学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853832736813824
-
- NII Article ID
- 10008256260
-
- NII Book ID
- AN10453916
-
- ISSN
- 13403494
-
- NDL BIB ID
- 4118331
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles