Comparison of characteristics of actomyosin from white, pink, and red muscle fiber types in cultured carp

この論文をさがす

著者

    • Wang Qin WANG Qin
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • LEE Kyung Hee
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • JABARSYAH Abdul
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • ANDREA Paula
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • APABLAZA Gomez
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • MISIMA Tosio
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University
    • TACHIBANA Katsuyasu
    • Laboratory of Fishery Nutritional Science, Graduate School of Marine Science and Engineering, Nagasaki University

収録刊行物

  • Fisheries science : FS

    Fisheries science : FS 67(4), 682-689, 2001-08

    Japanese Society of Fisheries Science

参考文献:  37件中 1-37件 を表示

被引用文献:  2件中 1-2件 を表示

  • Comparison of 5'-inosine monophosphate and p-nitrophenyl phosphate degrading activities among red, pink, and white muscle fibers of cultured carp

    TSUCHIMOTO MUTSUHIDE , APABLAZA PAULA A G , TSUCHIMOTO MUTSUYOSI , WANG QIN , TACHIBANA KATSUYASU

    Fisheries science : FS 71(1), 205-212, 2005-02-01

    参考文献28件 被引用文献1件

  • アオリイカ外套筋の白濁に及ぼす保存温度の影響

    岡本 昭 , 本田 栄子 , 井上 理香子 , 横田 桂子 , 桑原 浩一 , 村田 昌一 , 濱田 友貴 , 新井 博文 , 橘 勝康 , AKIRA OKAMOTO , EIKO HONDA , RIKAKO INOUE , KEIKO YOKOTA , KOICHI KUWAHARA , MASAKAZU MURATA , YUKI HAMADA , HIROFUMI ARAI , KATSUYASU TACHIBANA , 長崎県総合水産試験場 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , 長崎県総合水産試験場 , 長崎県総合水産試験場 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , 長崎大学大学院生産科学研究科 , Nagasaki Prefectural Institute of Fisheries , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University , Nagasaki Prefectural Institute of Fisheries , Nagasaki Prefectural Institute of Fisheries , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University , Laboratory of Fishery Nutritional Science Graduate School of Science and Technology Nagasaki University

    日本水産学会誌 = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries 74(5), 856-860, 2008-09-15

    CiNii 外部リンク 機関リポジトリ J-STAGE DOI 参考文献30件 被引用文献2件

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10008270033
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10993718
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09199268
  • NDL 記事登録ID
    5893028
  • NDL 雑誌分類
    ZR26(科学技術--農林水産--水産)
  • NDL 請求記号
    Z54-H592
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL 
ページトップへ