Functions and Roles of Salt in Processing and Preservation of Foods
-
- TANAKA Munehiko
- Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Fisheries
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品加工・貯蔵における塩の機能と役割
- ショクヒン カコウ チョゾウ ニ オケル シオ ノ キノウ ト ヤクワリ
Search this article
Abstract
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan
-
Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 52 (6), 352-358, 1998
The Society of Sea Water Science, Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282680428131584
-
- NII Article ID
- 10008283037
-
- NII Book ID
- AN0018645X
-
- COI
- 1:CAS:528:DyaK1cXnvFSqt7k%3D
-
- NDL BIB ID
- 4614048
-
- ISSN
- 03694550
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles