食肉および食肉製品の赤色色素の安定性に及ぼすカルノシンの添加効果 Effect of the Addition of Carnosine on the Color Stability of Meat and Meat Products

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収録刊行物

  • 日本養豚学会誌 = The Japanese journal of swine science

    日本養豚学会誌 = The Japanese journal of swine science 36(2), 47-51, 1999-06-30

    日本養豚学会

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10008285282
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10202971
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    0913882X
  • NDL 記事登録ID
    4803488
  • NDL 雑誌分類
    ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
  • NDL 請求記号
    Z18-1082
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL  IR 
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