ジアシルグリセロールを主成分とする油の調理特性 : 菓子について Cooking Characteristics of a Diacylglycerol-rich Oil : when Preparing Confectionery

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収録刊行物

  • 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits

    日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits 14(1), 42-48, 2003-06-30

    日本食生活学会

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10012173033
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11804821
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13469770
  • NDL 記事登録ID
    6633156
  • NDL 雑誌分類
    ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
  • NDL 請求記号
    Z71-F860
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL 
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