Improvement of calcium absorption efficiency by using deamidated soy protein

Bibliographic Information

Other Title
  • 骨粗しょう症の予防・改善を目指した「食」と「栄養」のバイオサイエンス―脱アミド化大豆タンパク質を用いたカルシウム吸収効率の改善―
  • コツソショウショウ ノ ヨボウ カイゼン オ メザシタ ショク ト エイヨウ ノ バイオサイエンス ダツアミドカ ダイズ タンパクシツ オ モチイタ カルシウム キュウシュウ コウリツ ノ カイゼン

Search this article

Journal

  • Nippon Nōgeikagaku Kaishi

    Nippon Nōgeikagaku Kaishi 77 (11), 1110-1112, 2003

    Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry

References(20)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top