ケンブリッジ大学化学科留学体験記 My Memories of the University of Cambridge, Department of Chemistry

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著者

    • 河原 滋 KAWAHARA Shigeru
    • 味の素株式会社 アミノ酸カンパニー アミノサイエンス研究所 応用研究部 Applied Research Department, Aminoscience Laboratories, Amino Acid Company, Ajinomoto Co., Inc.

抄録

This article describes my memories of studying in the University of Cambridge, Department of Chemistry. I was participated in a project of total synthesis of spongistatin 1 led by Professor Steven V. Ley CBE<SUP>*1</SUP>, FRS<SUP>*2</SUP>. This article reviews the success of the project, as well as a current relationship between the University of Cambridge and European industries, which may draw attentions of Japanese academic and industrial researchers. <BR><SUP>*1</SUP>. Commander of the British Empire. <BR><SUP>*2</SUP>. Fellow of the Royal Society.

収録刊行物

  • 有機合成化学協会誌 : JOURNAL OF Synthetic Organic Chemistry JAPAN  

    有機合成化学協会誌 : JOURNAL OF Synthetic Organic Chemistry JAPAN 64(9), 973-979, 2006-09-01 

    The Society of Synthetic Organic Chemistry, Japan

参考文献:  31件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018052570
  • NII書誌ID(NCID)
    AN0024521X
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    OTR
  • ISSN
    00379980
  • NDL 記事登録ID
    8091445
  • NDL 雑誌分類
    ZP11(科学技術--化学・化学工業--有機化学・有機化学工業)
  • NDL 請求記号
    Z17-256
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL  J-STAGE 
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