Food and Nutritional Approaches for Brain Diseases Accompanying Aging
-
- YOKOGOSHI Hidehiko
- 静岡県立大学大学院生活健康科学研究科 静岡県立大学21世紀COEプログラム
-
- YAMADA Takashi
- 国立医薬品食品衛生研究所
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 老化に伴う脳疾患への食品栄養科学的アプローチ
- ロウカ ニ トモナウ ノウ シッカン エ ノ ショクヒン エイヨウ カガクテキ アプローチ
Search this article
Journal
-
- KAGAKU TO SEIBUTSU
-
KAGAKU TO SEIBUTSU 44 (9), 603-608, 2006
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204200497280
-
- NII Article ID
- 10018069519
-
- NII Book ID
- AN00037573
-
- ISSN
- 18836852
- 0453073X
-
- NDL BIB ID
- 8090496
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles