The Present Stage and Problem of Product Differentiation in Mandarin Orange Production Area in Nagasaki
-
- Hayashi Futoshi
- 北海道大学大学院
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ミカン産地における高品質生産の現段階
- ミカン産地における高品質生産の現段階--長崎県におけるマルチ栽培の普及と商品差別化
- ミカン サンチ ニ オケル コウヒンシツ セイサン ノ ゲン ダンカイ ナガサキケン ニ オケル マルチ サイバイ ノ フキュウ ト ショウヒン サベツカ
- -長崎県におけるマルチ栽培の普及と商品差別化-
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Farm Management
-
Japanese Journal of Farm Management 44 (1), 63-66, 2006
The Farm Management Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204486624512
-
- NII Article ID
- 10018164298
-
- NII Book ID
- AN00200823
-
- NDL BIB ID
- 8010096
-
- ISSN
- 03888541
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles