辛子明太子製造過程における Listeria monocytogenes の消長 Behavior of Listeria monocytogenes in the Manufacturing Process of Karashi-Mentaiko (Red-Pepper Seasoned Cod Roe)

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  • 日本食品微生物学会雑誌 = Japanese journal of food microbiology  

    日本食品微生物学会雑誌 = Japanese journal of food microbiology 23(2), 85-92, 2006-07-31 

    日本食品微生物学会

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018218863
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10552871
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13408267
  • NDL 記事登録ID
    8059741
  • NDL 雑誌分類
    ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
  • NDL 請求記号
    Z19-1644
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL 
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