乾燥トマトの吸水特性と表面の軟化 Water Absorption Characteristics of Dried Tomato and Surface Softening of Samples during Soaking

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収録刊行物

  • 日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology  

    日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 53(9), 522-525, 2006-09-15 

    日本食品科学工学会

参考文献:  15件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018255070
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10467499
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    NOT
  • ISSN
    1341027X
  • NDL 記事登録ID
    8048904
  • NDL 雑誌分類
    ZP34(科学技術--食品工学・工業)
  • NDL 請求記号
    Z17-126
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL 
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