アワ(Setaria italica Beauv.)澱粉の新調製法と得られた澱粉の理化学的性質
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アワ Setaria italica Beauv デンプン ノ シン チョウセイホウ ト エラレタ デンプン ノ リカガクテキ セイシツ
- New preparation method and its physico-chemical properties of foxtail millet (setaria italica beauv.) starch
Search this article
Journal
-
- Journal of applied glycoscience
-
Journal of applied glycoscience 54 (1), 15-21, 2007
東京 : 日本応用糖質科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408815455872
-
- NII Article ID
- 10018291490
-
- NII Book ID
- AN10453916
-
- ISSN
- 13447882
-
- NDL BIB ID
- 8715343
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles