The relationship between oxidative stress, porphyrin and anti-oxidative foods of elderly subjects
-
- AMINAKA Masahito
- 聖マリアンナ医科大学 医学部 予防医学教室
-
- 近藤 雅雄
- 独立行政法人 国立健康・栄養研究所
-
- 山内 博
- 北里大学 医療衛生学部
-
- 吉田 勝美
- 聖マリアンナ医科大学 医学部 予防医学教室
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 高齢者の抗酸化食材の摂取と酸化ストレス及びポルフィリンとの関連性
Search this article
Journal
-
- 日本衞生學雜誌
-
日本衞生學雜誌 62 (2), 642-, 2007-03-01
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1572543025233692160
-
- NII Article ID
- 10018567139
-
- NII Book ID
- AN00185923
-
- ISSN
- 00215082
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- CiNii Articles