Effect of enzymes of microbial origin on in vitro digestibilities of dry matter and crude protein in soybean meal

この論文をさがす

著者

    • SALEH Fuad
    • Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
    • OHTSUKA Akira
    • Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
    • HAYASHI Kunioki
    • Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University

収録刊行物

  • Animal science journal  

    Animal science journal 74(1), 23-29, 2003-02-01 

参考文献:  24件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

被引用文献:  3件

被引用文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018628629
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11677214
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13443941
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用 
ページトップへ