Consumer Preference for Tofu varying in origin of Soybean and Taste quality
-
- ISHIISHIKAWA Hideki
- 愛媛県農業試験場
-
- AIZAKI Hideo
- 農村工学研究所
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 原料や味の違いによる豆腐の消費者評価
- ゲンリョウ ヤ アジ ノ チガイ ニ ヨル トウフ ノ ショウヒシャ ヒョウカ
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Farm Management
-
Japanese Journal of Farm Management 44 (2), 79-83, 2006
The Farm Management Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282679463063040
-
- NII Article ID
- 10018784565
- 10019940338
-
- NII Book ID
- AN00200823
-
- NDL BIB ID
- 8544377
-
- ISSN
- 03888541
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles