ハーフ食(半量食)と栄養調整食を用いた胃切除術周術期の栄養管理 PERIOPERATIVE NUTRITIONAL MANAGEMENT FOR GASTRECTOMY BY THE USE OF HALF-VOLUMED GLUEL MEAL AND IMMUNE-ENHANCING DIET

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著者

    • 鍋谷 圭宏 NABEYA Yoshihiro
    • 千葉大学大学院医学研究院先端応用外科学 Department of Frontier Surgery (M9), Chiba University Graduate School of Medicine
    • 青木 泰斗 AOKI Taito
    • 千葉大学大学院医学研究院先端応用外科学 Department of Frontier Surgery (M9), Chiba University Graduate School of Medicine
    • 谷澤 豊 TANIZAWA Yutaka
    • 千葉大学大学院医学研究院先端応用外科学 Department of Frontier Surgery (M9), Chiba University Graduate School of Medicine
    • 落合 武徳 OCHIAI Takenori
    • 千葉大学大学院医学研究院先端応用外科学 Department of Frontier Surgery (M9), Chiba University Graduate School of Medicine

収録刊行物

  • 日本臨床外科学会雑誌 = The journal of the Japan Surgical Association  

    日本臨床外科学会雑誌 = The journal of the Japan Surgical Association 67(8), 1725-1732, 2006-08-25 

参考文献:  15件

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被引用文献:  4件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018785168
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11189709
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13452843
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用 
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