Food Safety and Feeling of Safe of Soy Sauce
-
- TAGAMI Hideo
- The Japan Soy Sauce Technorogy Center
Bibliographic Information
- Other Title
-
- しょうゆの安全・安心について
- ショウユ ノ アンゼン アンシン ニ ツイテ
Search this article
Abstract
近年, 食品の安全・安心への関心が非常に高まり, 各方面で頻繁に取上げられている。伝統的な醸造調味料であるしょうゆも例外ではないが, しょうゆの安全・安心についての情報は少ないので, ここに取りまとめて解説していただいた。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 101 (12), 902-909, 2006
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206101613056
-
- NII Article ID
- 10018823572
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 8585814
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed