Processing Suitability of Glutinous Rice and Evaluation Suitability of Blend Rice for the Market of Cooking Cooked Rice etc
Bibliographic Information
- Other Title
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- 調理米飯等の業務用ブレンド米の適性評価と糯米の加工適性
- チョウリ ベイハン トウ ノ ギョウムヨウ ブレンドマイ ノ テキセイ ヒョウカ ト モチゴメ ノ カコウ テキセイ
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Journal
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- JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY
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JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY 69 (2), 12-16, 2007
The Japanese Society of Agricultural Machinery and Food Engineers
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679289410304
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- NII Article ID
- 10018852612
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- NII Book ID
- AN00200470
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- ISSN
- 18846025
- 02852543
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- NDL BIB ID
- 8734684
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- Data Source
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- JaLC
- NDL
- CiNii Articles