青果物/カット青果物の衛生管理法と微生物制御技術(6) : 化学的微生物制御技術(1)酸性電解水とオゾン水 Food safety program and technologies for controlling microbial quality on fresh-whole and fresh-cut produce (6) Chemical control techniques of microorganisms (1) Acidic electrolyzed water and ozonated water

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著者

    • 小関 成樹
    • (独)農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研究所

収録刊行物

  • 防菌防黴 = Journal of antibacterial and antifungal agents  

    防菌防黴 = Journal of antibacterial and antifungal agents 35(3), 171-179, 2007-03-10 

    日本防菌防黴学会

参考文献:  36件

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10018861501
  • NII書誌ID(NCID)
    AN00224774
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    REV
  • ISSN
    03855201
  • NDL 記事登録ID
    8739459
  • NDL 雑誌分類
    ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
  • NDL 請求記号
    Z18-1164
  • データ提供元
    CJP書誌  NDL 
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