青果物/カット青果物の衛生管理法と微生物制御技術(7)化学的微生物制御技術(2)天然系抗菌剤--カラシ抽出物製剤
Bibliographic Information
- Other Title
-
- セイカブツ カット セイカブツ ノ エイセイ カンリホウ ト ビセイブツ セイギョ ギジュツ 7 カガクテキ ビセイブツ セイギョ ギジュツ 2 テンネンケイ コウキンザイ カラシ チュウシュツブツ セイザイ
- Food safety program and technologies for controlling microbial quality on fresh-whole and fresh-cut produce (7) Chemical control techniques of microorganisms (2) Natural antibacterial agents: mustard extract preparation
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 防菌防黴 : 日本防菌防黴学会誌
-
防菌防黴 : 日本防菌防黴学会誌 35 (4), 233-242, 2007
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1520009410064975616
-
- NII Article ID
- 10018918932
-
- NII Book ID
- AN00224774
-
- ISSN
- 03855201
-
- NDL BIB ID
- 8784491
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles