塩加減のサイエンス
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シオカゲン ノ サイエンス
- Scientific aspect on proper saltiness for cooking
- 特集 食のサイエンス--塩との関わり
- トクシュウ ショク ノ サイエンス シオ トノ カカワリ
Search this article
Journal
-
- 日本海水学会誌 = Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan
-
日本海水学会誌 = Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 61 (4), 226-229, 2007-08
小田原 : 日本海水学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290882530620672
-
- NII Article ID
- 10018933422
-
- NII Book ID
- AN0018645X
-
- ISSN
- 03694550
-
- NDL BIB ID
- 8909031
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM44(科学技術--地球科学--海洋・陸水・火山)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles