Observation of Behavior of Microorganism in Microchannels That Simulate Pouring Lip for Containers of Liquid Food Products

この論文にアクセスする

この論文をさがす

著者

抄録

The behavior of colon bacteria in liquid in microchannels that simulate the pouring lip of a new container, which has been developed by the authors and is capable of delaying the discoloration and decay of liquid food products, was observed using a light microscope. Rectangular and circular microchannels were used. Results indicate that the movement of colon bacteria in static fluid depends on the size of the microchannels.

収録刊行物

  • 実験力学 : journal of JSEM  

    実験力学 : journal of JSEM 8, 169-173, 2008-06-25 

    The Japanese Society for Experimental Mechanics

参考文献:  17件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

被引用文献:  1件

被引用文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10021156291
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11822914
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13464930
  • NDL 記事登録ID
    9568399
  • NDL 雑誌分類
    ZM17(科学技術--科学技術一般--力学・応用力学)
  • NDL 請求記号
    Z74-C355
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL  J-STAGE 
ページトップへ