人を対象にした研究の科学性と倫理性--ニンニク黒酢どくだみ茶による内臓脂肪減少に関するランダム化比較試験を例に
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- ヒト オ タイショウ ニ シタ ケンキュウ ノ カガクセイ ト リンリセイ ニンニク クロズ ドクダミチャ ニ ヨル ナイゾウ シボウ ゲンショウ ニ カンスル ランダムカ ヒカク シケン オ レイ ニ
- What constitutes scientifically and ethically sound research involving human participants?: an inquiry into a randomized trial investigating the effectiveness of garlic-black vinegar-dokudami tea in reducing visceral fat
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Journal
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- 栄養学雑誌 = The Japanese journal of nutrition and dietetics
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栄養学雑誌 = The Japanese journal of nutrition and dietetics 66 (2), 93-100, 2008-04
東京 : 日本栄養改善学会 ; 1941-
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009408816980352
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- NII Article ID
- 10021177958
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- NII Book ID
- AN00023058
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- ISSN
- 00215147
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- NDL BIB ID
- 9496382
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles