The Mechanism of Soymilk and Tofu Formation from Soybean, and the Factors Affecting the Formation

  • Ono Tomotada
    United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University

Bibliographic Information

Other Title
  • 大豆から豆乳・豆腐が生成する機構とそれに影響を与える諸因子(大豆加工における成分相互作用の解明と応用に関する研究)(平成19年度日本食品科学工学会賞)
  • 大豆から豆乳・豆腐が生成する機構とそれに影響を与える諸因子(大豆加工における成分相互作用の解明と応用に関する研究)
  • ダイズ カラ トウニュウ トウフ ガ セイセイスル キコウ ト ソレニ エイキョウ オ アタエル ショインシ ダイズ カコウ ニ オケル セイブン ソウゴ サヨウ ノ カイメイ ト オウヨウ ニ カンスル ケンキュウ
  • (平成19年度日本食品科学工学会賞)

Search this article

Journal

Citations (14)*help

See more

References(115)*help

See more

Keywords

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top