The Mechanism of Soymilk and Tofu Formation from Soybean, and the Factors Affecting the Formation
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- Ono Tomotada
- United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University
Bibliographic Information
- Other Title
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- 大豆から豆乳・豆腐が生成する機構とそれに影響を与える諸因子(大豆加工における成分相互作用の解明と応用に関する研究)(平成19年度日本食品科学工学会賞)
- 大豆から豆乳・豆腐が生成する機構とそれに影響を与える諸因子(大豆加工における成分相互作用の解明と応用に関する研究)
- ダイズ カラ トウニュウ トウフ ガ セイセイスル キコウ ト ソレニ エイキョウ オ アタエル ショインシ ダイズ カコウ ニ オケル セイブン ソウゴ サヨウ ノ カイメイ ト オウヨウ ニ カンスル ケンキュウ
- (平成19年度日本食品科学工学会賞)
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Journal
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- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
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Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 55 (2), 39-48, 2008
Japanese Society for Food Science and Technology
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206408915328
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- NII Article ID
- 10021178100
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- NII Book ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL BIB ID
- 9372573
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles