Determination of Immunoglobulin Y Concentration in Yolk Extract Prepared by Water Dilution Method : Comparisons among Three Strains of Chickens

この論文をさがす

著者

    • MIZUTANI Makoto
    • Avian Bioscience Research Center, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya University
    • KINOSHITA Keiji
    • Avian Bioscience Research Center, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya University
    • HORIO Fumihiko
    • Department of Applied Molecular Biosciences, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya University
    • MURAI Atsushi
    • Department of Applied Molecular Biosciences, Graduate School of Bioagricultural Sciences, Nagoya University

収録刊行物

  • The journal of poultry science  

    The journal of poultry science 45(1), 82-87, 2008-01-25 

    Japan Poultry Science Association

参考文献:  21件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

被引用文献:  4件

被引用文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10021220013
  • NII書誌ID(NCID)
    AA11564513
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    13467395
  • NDL 記事登録ID
    9343260
  • NDL 雑誌分類
    ZR22(科学技術--農林水産--畜産)
  • NDL 請求記号
    Z54-J694
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL 
ページトップへ