Effects of slaughter methods on physical, biochemical and microbiological quality of rainbow trout Oncorhynchus mykiss and mirror carp Cyprinus carpio filleted in pre-, in- or post-rigor periods

この論文をさがす

著者

    • DURAN AYHAN
    • Aksaray University, Technical Vocational School of Higher Education
    • ERDEMLI UMIT
    • Inonu University, Faculty of Arts and Sciences, Department of Biology

収録刊行物

  • Fisheries science : FS  

    Fisheries science : FS 74(5), 1146-1156, 2008-10-01 

参考文献:  63件

参考文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

被引用文献:  1件

被引用文献を見るにはログインが必要です。ユーザIDをお持ちでない方は新規登録してください。

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10021873433
  • NII書誌ID(NCID)
    AA10993718
  • 本文言語コード
    ENG
  • 資料種別
    ART
  • ISSN
    09199268
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用 
ページトップへ