食品の殺菌手法-原理・特徴・現状・課題(6) : 化学的手法(3)食品の次亜塩素酸ナトリウムによる殺菌 Sterilization Procedures of Foods - Principle, Characteristics, Present Situation and Subject (6) : Chemical Procedures (3) - Sterilization of Foods with Sodium Hypochlorite

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収録刊行物

  • 防菌防黴 = Journal of antibacterial and antifungal agents  

    防菌防黴 = Journal of antibacterial and antifungal agents 36(10), 697-704, 2008-10-10 

    日本防菌防黴学会

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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    10021924521
  • NII書誌ID(NCID)
    AN00224774
  • 本文言語コード
    JPN
  • 資料種別
    REV
  • ISSN
    03855201
  • NDL 記事登録ID
    9681567
  • NDL 雑誌分類
    ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
  • NDL 請求記号
    Z18-1164
  • データ提供元
    CJP書誌  CJP引用  NDL 
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