Proposal of New Food Preference Criteria by Using the Food Selecting Model Considering Burdens of Both Health and Environment
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- SUZUKI Hitomi
- 東京大学大学院新領域創成科学研究科環境システム学専攻
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- YOSHIDA Yoshikuni
- 東京大学大学院新領域創成科学研究科環境システム学専攻
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- MATSUHASHI Ryuji
- 東京大学大学院新領域創成科学研究科環境システム学専攻
Bibliographic Information
- Other Title
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- 健康及び環境負荷を考慮した食品選択モデルによる新しい食品選好基準の提案
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Journal
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- エネルギーシステム・経済・環境コンファレンス講演論文集 = Proceedings of the ... Conference on Energy, Economy, and Environment
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エネルギーシステム・経済・環境コンファレンス講演論文集 = Proceedings of the ... Conference on Energy, Economy, and Environment 23 519-522, 2007-01-25
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1571417125577148160
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- NII Article ID
- 10021972042
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- NII Book ID
- AA11603896
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- CiNii Articles