An Instructive Application of Thin Layer Chromatography for the Detection of the Hydrolysis Products of Foods
-
- KAWABUCHI Kazuaki
- 愛媛大学教育学部理科教育研究室
-
- UEMUKAI Toshiyuki
- 広島市立翠町小学校教諭
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食品の加水分解生成物の検出に対する薄層クロマトグラフィーの教材的応用
- ショクヒン ノ カスイ ブンカイ セイセイブツ ノ ケンシュツ ニ タイスル
Search this article
Abstract
記事分類: 科学技術--科学技術研究開発・教育--教育
Journal
-
- CHEMICAL EDUCATION
-
CHEMICAL EDUCATION 33 (4), 334-337, 1985
The Chemical Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206098625152
-
- NII Article ID
- 110001824910
-
- NII Book ID
- AN00036956
-
- ISSN
- 03862151
- 24326542
-
- NDL BIB ID
- 3038340
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles