Purification and characterization of α-L-arabinofuranosidases from A.kawachii
-
- Koseki,takuya
- Natl. Res. Inst. Brewing
-
- Okuda,Masaki
- Natl. Res. Inst. Brewing
-
- Sudoh,Shigetoshi
- Natl. Res. Inst. Brewing
-
- Kizaki,Yasuzo
- Natl. Res. Inst. Brewing
-
- Aramaki,Isao
- Natl. Res. Inst. Brewing
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 934 焼酎麹菌A.kawachiiの生産するα-L-アラビノフラノシダーゼの精製と性質
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成13年度 360-, 2001-08-24
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540854195290056576
-
- NII Article ID
- 110002923228
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles