Effect of nitrogen conc. on fatty acid production by Aspergillus oryzae A-59 isolated from Jinhua Huotui.
-
- Mori,Tetsuya
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
-
- Sato,Nozomu
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
-
- Shindo,Hitoshi
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
-
- Kakuta,Toshitaka
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
-
- Yoshizawa,Kiyoshi
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
-
- Koizumi,Takeo
- Dept. Fermentation, Tokyo Univ. of Agri.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 954 火腿より分離したAspergillus oryzaeA-59の脂肪酸生産に及ぼす窒素源濃度の影響
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成13年度 371-, 2001-08-24
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1541698620220192768
-
- NII Article ID
- 110002923248
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles