Effect of Chicken Body Parts and Additional Meat on the Taste and Taste Components of Soup Stock and Consomme

Bibliographic Information

Other Title
  • スープストックとコンソメスープの食味および呈味成分に及ぼす鶏の部位と肉の添加量の影響
  • スープストック ト コンソメスープ ノ ショクミ オヨビ テイミ セイブン ニ オヨボス ニワトリ ノ ブイ ト ニク ノ テンカリョウ ノ エイキョウ
  • スープストックとコンソメスープの食味および呈味成分に及ぼす鶏の部位と肉の添加量の影響

Search this article

Abstract

コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会

Journal

Citations (5)*help

See more

References(22)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top