Effect of Chicken Body Parts and Additional Meat on the Taste and Taste Components of Soup Stock and Consomme
Bibliographic Information
- Other Title
-
- スープストックとコンソメスープの食味および呈味成分に及ぼす鶏の部位と肉の添加量の影響
- スープストック ト コンソメスープ ノ ショクミ オヨビ テイミ セイブン ニ オヨボス ニワトリ ノ ブイ ト ニク ノ テンカリョウ ノ エイキョウ
- スープストックとコンソメスープの食味および呈味成分に及ぼす鶏の部位と肉の添加量の影響
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 53 (9), 901-916, 2002
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409229503616
-
- NII Article ID
- 110003166835
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 6305835
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles