Study on Chicken Breast Meat after vacuum Cooking (I) : Composition of the Physical Properties and Sensory Attributes after vacuum Cooking and Boiling
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 鶏肉の真空調理に関する研究(第1報)真空調理と茹で加熱した鶏肉の物性及び食味
- ケイニク ノ シンクウ チョウリ ニ カンスル ケンキュウ ダイ1ポウ シンクウ チョウリ ト ユデ カネツ シタ ケイニク ノ ブッセイ オヨビ ショクミ
- 鶏肉の真空調理に関する研究(第1報)真空調理と茹で加熱した鶏肉の物性及び食味
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 54 (7), 591-600, 2003
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358610497152
-
- NII Article ID
- 110003166933
- 10027134944
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 6648302
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles