表面プラズモン共鳴化学センサを用いた日本酒の甘辛の評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒョウメン プラズモン キョウメイ カガク センサ オ モチイタ ニホンシュ ノ アマカラ ノ ヒョウカ
- Evaluation of the taste of Japanese sake using surface plasmon resonance chemical sensor
- 2007年度日本味と匂学会第41回大会 ; ポスターセッション
- 2007ネンド ニホン アジ ト ニオイ ガッカイ ダイ 41カイ タイカイ ; ポスター セッション
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 14 (3), 621-624, 2007-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834862105472
-
- NII Article ID
- 110006651311
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 9327285
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles