BCS-1-18 Comparison between Food Recognition Methods Using Rectenna and USRP via Power Leakage from Microwave Oven

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著者

    • Bian Xiaoying
    • Graduate School of Information Science and Technology, The University of Tokyo
    • Wei Wei
    • Graduate School of Information Science and Technology, The University of Tokyo
    • Nakamata Akihiro
    • Graduate School of Information Science and Technology, The University of Tokyo
    • Asami Tohru
    • Graduate School of Information Science and Technology, The University of Tokyo

収録刊行物

  • 電子情報通信学会総合大会講演論文集

    電子情報通信学会総合大会講演論文集 2014年_通信(2), "S-236"-"S-237", 2014-03-04

    一般社団法人電子情報通信学会

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    110009850125
  • NII書誌ID(NCID)
    AN10471452
  • 本文言語コード
    ENG
  • データ提供元
    NII-ELS 
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