2P-091 Characterization of the bacteriocin produced by Lactococcus lactis PJR 24 isolated from Japanese pickled radish
-
- Kimura,Hirokazu
- Fac. Liv. Sci., Shokei Univ.
-
- Kimura,Kaori
- Fac. Liv. Sci., Shokei Univ.
-
- Matsusaki,Hiromi
- Fac. Environ. Sym. Sci., Pref. Univ. Kumamoto
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 2P-091 たくあん漬けから分離した乳酸球菌Lactococcus lactis PJR24株が生産するバクテリオシン の特性(酵素学,酵素工学,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 66 129-, 2014-08-05
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540854195292045440
-
- NII Article ID
- 110009906475
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles