3P-080 Analysis of oil droplet release from food emulsion gel induced by gastric peristalsis
-
- Kozu,Hiroyuki
- Univ. Tsukuba
-
- Kobayashi,Isao
- NFRI
-
- Wang,Zheng
- Univ. Tsukuba
-
- Nakajima,Mitsutoshi
- Univ. Tsukuba
-
- Neves,A. Marcos
- Univ. Tsukuba
-
- Uemura,Kunihiko
- NFRI
-
- Sato,Seigo
- Univ. Tsukuba
-
- Ichikawa,Sosaku
- Univ. Tsukuba
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 3P-080 胃ぜん動運動に誘起される食品エマルションゲルからの油滴放出挙動の解析(食品科学,食品工学,一般講演)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 66 214-, 2014-08-05
日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1542261570175662080
-
- NII Article ID
- 110009906762
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles