食卵によるサルモネラ食中毒の現状と対策
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- 田村 豊
- 酪農学園大学獣医学群食品衛生学
書誌事項
- タイトル別名
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- Current Assessment of <I>Salmonella </I>Enteritidis Infection from Eating Raw Eggs and Associated Countermeasures
- ショクラン ニ ヨル サルモネラ ショクチュウドク ノ ゲンジョウ ト タイサク
- Current Assessment of Salmonella Enteritidis Infection from Eating Raw Eggs and Associated Countermeasures
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抄録
The Japanese-specific eating habit of consuming raw eggs presents a risk of food poisoning. The most important health hazard associated with raw eggs is Salmonella Enteritidis (SE). This article summarizes the incidence and features of SE food poisoning, contamination factors in eggs, and countermeasures to reduce SE food poisoning from eating raw eggs in Japan.
収録刊行物
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- 日本食品科学工学会誌
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日本食品科学工学会誌 60 (7), 375-379, 2013
公益社団法人 日本食品科学工学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681384672640
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- NII論文ID
- 10031190009
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- NII書誌ID
- AN10467499
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- ISSN
- 18816681
- 1341027X
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- NDL書誌ID
- 024689309
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可