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- 棒田 恵
- 新潟大学自然科学研究科環境共生科学専攻 博士後期課程・修士(工学)
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- 西村 伸也
- 新潟大学工学部建設学科 教授・工博
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- 高橋 鷹志
- 東京大学 名誉教授・工博
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- 西出 和彦
- 東京大学大学院工学系研究科建築学専攻 教授・博士(工学)
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- 篠崎 正彦
- 東洋大学理工学部建築学科 准教授・博士(工学)
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- 小林 勉
- 石川工業高等専門学校建築学科 教授・博士(工学)
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- 月舘 敏栄
- 八戸工業大学工学部土木建築工学科 教授・工博
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- 森下 満
- 北海道大学大学院工学研究院 助教・ 博士(工学)
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- 周 燕珉
- 清華大学建築学院 教授
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- 櫻井 典子
- 新潟大学教育・学生支援機構 特任准教授・博士(学術)
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- 北山 達也
- 新潟大学自然科学研究科環境科学専攻 博士後期課程・修士(工学)
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- 寺田 慎二
- 新潟大学自然科学研究科環境科学専攻 博士後期課程・修士(工学)
書誌事項
- タイトル別名
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- TRANSFORMATION AND FUNCTIONAL DIFFERENTIATION ON KANG AND COOKING SPACE BY RENOVATION AND EXTENSION
- A study on the transformation of space composition of farmhouse in northeast China Part 1
- 中国東北部の農村住居における空間変容に関する研究 (1)
抄録
This study highlights the transformation of space composition of Kang in conjunction with home renovation and extension influenced by recent lifestyle changes. Pinpointing a cold district in northeast China, the research aims to explore sustainable development within a village and its farmhouses. A key transformation is the shift in Kang usage from a multifunctional space to a mono-functional one. Another included the establishment of entertaining and eating space influenced by changing cooking space with Kamado. In addition, the study uncovered multi-functional differentiation, more specifically, the flexibility to adapt to recent lifestyle while sustaining Kang-centred living.
収録刊行物
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- 日本建築学会計画系論文集
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日本建築学会計画系論文集 78 (694), 2465-2472, 2013
日本建築学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679755341056
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- NII論文ID
- 130004512762
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- ISSN
- 18818161
- 13404210
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可