酸化型及び還元型グルタチオンによる小麦粉生地及びパンローフの改質に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
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- サンカガタ オヨビ カンゲンガタ グルタチオン ニ ヨル コムギコ キジ オヨビ パンローフ ノ カイシツ ニ カンスル ケンキュウ
- Improvement of dough quality and loaf volume of bread by reduced and oxidized glutathione
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- 年報 / 飯島記念食品科学振興財団 [編] = Annual report / The Iijima Memorial Foundation for the Promotion of Food Science and Technology
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年報 / 飯島記念食品科学振興財団 [編] = Annual report / The Iijima Memorial Foundation for the Promotion of Food Science and Technology 2008年度 92-97, 2008
市川 : 飯島記念食品科学振興財団
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520854805959289856
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- NII Article ID
- 40017276345
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- NII Book ID
- AN10360586
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- ISSN
- 13460625
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- NDL BIB ID
- 10812334
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles