新規食品添加物の指定について--ケイ酸マグネシウム,L-グルタミン酸アンモニウム,2-エチル-5-メチルピラジンおよびイソペンチルアミン
Bibliographic Information
- Other Title
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- シンキ ショクヒン テンカブツ ノ シテイ ニ ツイテ ケイサン マグネシウム L グルタミンサン アンモニウム 2 エチル 5 メチルピラジン オヨビ イソペンチルアミン
- Designation of new food additives: magnesium silicate, monoammonium L-glutamate, 2-ethyl-5-methylpyrazine and isopentylamine
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Journal
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- 食品衛生研究 = Food sanitation research
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食品衛生研究 = Food sanitation research 61 (1), 31-42, 2011-01
東京 : 日本食品衛生協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1522543655654477440
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- NII Article ID
- 40017649683
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- NII Book ID
- AN00117752
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- ISSN
- 05598974
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- NDL BIB ID
- 10958130
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles